25 - 30 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2017

YPERIA 2017

15ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΔΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

25 - 30 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ

80 ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΟΡΓΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

15 - 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

PREV
NEXT

ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΑ Η ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΥΠΕΡΙΑ 2016

“ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ”

Tο 14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡΙΑ 2016 θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 17 Οκτωβρίου 2016 στην Αιγιάλη της Αμοργού. 
Το φετινό κεντρικό θέμα είναι «Οικολογία και Παράδοση – Προοπτικές για το αύριο».
Ως αντικείμενο προς συζήτηση θα τεθεί, μεταξύ άλλων, το Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας της Αμοργού, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Κατά τη διάρκεια του ΥΠΕΡΙΑ 2016, θα πραγματοποιηθεί το 7o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>>

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ιδρύθηκε 25/01/1993 με σκοπό την προώθηση και την αναβάθμιση τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, τη διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης, τη διατήρηση του περιβάλλοντος τη διάδοση και τη καλλιέργεια της φυσιολατρείας του τόπου, καθώς και τη κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου.

ΑΝΑΔΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

«Τα δέντρα της Αμοργού: ένα σύμβολο για τις προκλήσεις και δοκιμασίες ενός νησιού της Μεσογείου»
Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί δάση στις Κυκλάδες;

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

O μαρμαρογλύπτης Νίκος Καρπούζης κατάγεται από την Αμοργό. Από το 2005 δουλεύει ως γλύπτης – συντηρητής στον αρχαιολογικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού και στη Στοά Ευμένους.
Το Aegialis Hotel & Spa, εκτιμώντας την δουλειά του, έχει τοποθετήσει έργα του σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου.

ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Ανακαλύψτε το εργαστήριο κεραμικής της Άννας Συνοδινού στην Αιγιάλη Αμοργού. Κατά τη διάρκεια του ΥΠΕΡΙΑ 2014, οι συμμετέχοντας προσκλήθηκαν να επισκεφτούν το εργαστήριο. Η καλλιτέχνης παρουσίασε τη δουλειά της και εξήγησε την ιδιαιτερότητα της τεχνικής της.

7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Είναι μια ετήσια τετραήμερη εκδήλωση που πραγματοποιείται παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο, YΠΕΡΙΑ. Οι τουριστικές ταινίες αποτελούν μια καλή ευκαιρία να αναδειχθούν σημαντικά θέματα και να προβληθεί ο πολιτιστικός και περιβαλλοντικός πλούτος της κάθε περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα >>>

ΣΧΟΛΙΑ

Τι λέει ο επισκέπτης μας, για εμάς;
  • I am very happy I was part of YPERIA 2012. In real, I still cant to go out of that happy feeling... I am still flying somewhere higher than my plane that land yesterday. Thank you all for the great time in Amorgos, for new knowledge's, new friendship, the tasty food, seems that all the time I was eating the food of the Gods: nectar and ambrosia.
    Lonela from Romania
  • Thank you for this beautiful experience!! Yperia 2013 made me discover Greece on a totally different aspect. I was impress by the quality of the convention & the Short Film Festival and met many interesting people. I'll be back for sure, Amorgos is magic... Thanks again for your kindness.
    Paul from France
  • Thanks to You all for the amazing week! Thanks even from Susanna! Your hospitality is warm and professional. It's impossible not to come back. All our friends we will know about You and the beautifull Amorgos!
    Luca from Italy

Το Aegialis Hotel & Spa είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αμοργό με δέσμευση απέναντι στην προστασία και βιωσιμότητα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Η διευθύντριά του, και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θολαρίων Αμοργού, κυρία Ειρήνη Γιαννακοπούλου, προσφέρει από την αρχή τους χώρους του ξενοδοχείου της για την υποδοχή των συμμετεχόντων και τη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Το Aegialis Hotel & Spa, με δέσμευση απέναντι στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, ελαχιστοποιεί τις λειτουργικές επιπτώσεις του στο περιβάλλον μέσω διατήρησης των φυσικών πόρων και ωφέλιμων πρακτικών, όπως είναι η ανακύκλωση.

Το Aegialis Hotel & Spa συνεργάζεται ευρέως με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θολαρίων για τη διατήρηση, προώθηση και διάδοση της ιστορίας, του πολιτισμού και των παραδόσεων της Αμοργού.

TOP